Onze aanpak

Jorritsma Bouw Groningen heeft veel ervaring met het herstellen van aardbevingsschade. Alle bekende hersteltechnieken worden dagelijks door onze medewerkers in de praktijk toegepast. U kunt zich vrijblijvend melden bij Jorritsma Bouw Groningen voor het herstellen van de schade aan uw pand. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de herstelwerkzaamheden persoonlijk met u door te nemen. Zo weet u wat u te wachten staat en hoe lang wij ongeveer bezig zijn met de herstelwerkzaamheden.

Jorritsma Bouw Groningen conformeert zich aan het bedrag dat is toegekend door Centrum Veilig Wonen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten. De werkzaamheden zoals aangegeven in het taxatierapport worden compleet afgehandeld.

Heeft u behoefte aan begeleiding bij uw schademelding bij Centrum Veilig Wonen, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij vullen indien gewenst gezamenlijk met u het schadeformulier in en zo nodig kunnen wij aanwezig zijn bij de opname van de schade-expert. Zo kunnen wij uw belangen behartigen en zorgdragen dat alle schade die ontstaan is door aardbevingen wordt opgenomen in het taxatierapport. Jorritsma Bouw Groningen kan u dus bijstaan in het gehele proces van schademelding tot herstel.